0,00 kr
English
 1. Vidste du, at der er to former for tiltrækning?

   

  Der er den fysiske tiltrækning, og der er en mere powerfuld og dybere form for tiltrækning – det er den jeg kalder ”Emotionel tiltrækning”. Mens fysisk tiltrækning er rigtig vigtig, så går Emotionel tiltrækning Way Beyond – og det er dét, som får en mand til at føle, at du er kvinden for ham.

                        ...

 2.  

  At købe lingeri i gave til hende, sender et personligt, kærligt og meget bekræftende budskab. Det viser at du har et begær efter hende, at du finder hende meget attraktiv og ikke mindst, at du ikke kan få nok af hende.

  En gave særligt udvalgt til hende og delikat indpakket i silkepapir, viser at du har brugt tanker og tid på at finde lige netop denne personlige og særlige gave – det kan vi godt lide!

  Hvis ikke du har købt lingeri til hende fø...

 3. To ting der absolut ikke går hånd i hånd, er røde knopper i bikini linjen (også kaldet 'razor bumps') og frækt lingeri! 
  Kender du det, når du har købt et sæt lækkert undertøj eller en ny bikini, og gerne vil være helt fin og perfekt. Du barberer dig og kort efter kan du mærke denne her lidt brændende og ømme fornemmelse komme snigende - nogle gange værre end andre.. Det er slut nu!

  Vi har fået fingrene i '4 step ...

Desc
loading icon